Tweets by @KonnosPoulis Follow @KonnosPoulis

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Αφιέρωμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας






Υποστήριξε την ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Μπορείτε να υποστηρίξετε την παραγωγή κάθε επεισοδίου κάνοντας μια δωρεά (στο description γράψτε "Ανασκόπηση"). Για κάθε δωρεά μεγαλύτερη των 20€ θα σας στείλουμε και την κούπα της εκπομπής (άρα γράψτε και τη διεύθυνσή σας).


Τι είναι η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Η Ανασκόπηση είναι σατιρική δημοσιογραφική εκπομπή που προορίζεται για το διαδίκτυο. Ο σκοπός μας είναι να γελάμε όταν κάτι είναι αστείο και να μη γελάμε καθόλου όταν κάτι δεν είναι αστείο.

Αυτό σημαίνει ότι θα συγκεντρώνουμε υλικό από τα κατορθώματα των ηρώων της σύγχρονης πολιτικής και θα το συνδυάζουμε με πρωτότυπη δημοσιογραφική έρευνα.

Είτε πρόκειται για θέματα που έχει ήδη πραγματευτεί το ThePressProject είτε για κάτι που πρωτοπιάνουμε στα χέρια μας, θα υπάρχει πάντοτε η αξίωση να προσφέρουμε φρέσκιες πληροφορίες με πρωταρχικό κριτήριο να είναι σημαντικές για μας και τους αναγνώστες μας και να μην είναι πασίγνωστες.

Παρουσιάζει και επιμελείται ο Κωνσταντίνος Πουλής. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Κώστας Εφήμερος. Την έρευνα κάνει η δημοσιογραφική ομάδα του TPP και τα κείμενα γράφονται από ομάδα συγγραφέων που περιλαμβάνει τους Μυρτώ Αρετάκη, Ελισσαίο Βλάχο, Κώστα Εφήμερο, Νίκο Μιχαλίτση, Δημήτρη Μπούνια, Χρήστο Ντάτσιο, Παντελή Παντελόγλου, Κώστα Παστρίμα, Κωνσταντίνο Πουλή και Ελίζα Τριανταφύλλου.

Την Παραγωγή της ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ έχει αναλάβει το ThePressProject. Η παραγωγή γίνεται σε συνεργασία και με το theblob.gr 

Υπεύθυνος για το Νόμο: Κώστας Εφήμερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου