Tweets by @KonnosPoulis Follow @KonnosPoulis

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η μπαλάντα ενός ευαίσθητου δήμιου





Από 21 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη, για λίγες παραστάσεις, στο "Θέατρο του Ήλιου", Φρυνίχου 10 στην Πλάκα (100μ. από την στάση μετρό 'Ακρόπολη'), στις 9.30'. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Τηλ. κρατήσεων: 6944915600

"Η μπαλάντα ενός ευαίσθητου Δήμιου",

του Γιάννη Κεντρωτά, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πουλή.

Μουσική: Κώστας Χαριτάτος.

Παίζουν: Φίλιππος Λούβαρης, Αλέξανδρος Κίτνης, Αντώνης Αντωνίου, Ειρήνη Κουτουρούσιου, Κωνσταντίνος Πουλής

Οι «Αστούρθοι», έχοντας ασχοληθεί επιτυχημένα σε προηγούμενες παραστάσεις με όλα τα μεγάλα προβλήματα της σύγχρονης εποχής γυρίζουν, μαζί με την Ελλάδα, στον μεσαίωνα και προσπαθούν να ρίξουν φως σε ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού της «σκοτεινής περιόδου»: Η βιωσιμότητα του επαγγέλματος του Δημίου στη μεσαιωνική Σκωτία.
Όποιος πει ότι, έστω και μια φορά στη ζωή του, δεν έχει βρεθεί σε μια παρέα που να συζητάνε χαμηλόφωνα για αυτή την «καυτή πατάτα» της ιστορίας, θα λέει ψέματα ή δεν θα συχνάζει στα
trendy καφέ της παραλιακής. Πόσες φορές άραγε σας έχει ρωτήσει ο εξυπνάκιας της παρέας «ποιο πριονίδι ρουφάει καλύτερα το αίμα;» και εσείς φύγατε ντροπιασμένοι από το τραπέζι χωρίς να γνωρίζετε την απάντηση;
Τώρα όμως ήρθε η ώρα της αποκάλυψης. Η θεατρική βικιπέδια των Αστούρθων ξεδιπλώνεται στο σανίδι και με μαεστρία σάς δίνει απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα που -μαζί με τα κουνούπια- σας χαλάνε τον ύπνο τα βράδια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου